Egemin Logo

 

 

Egemin Automation

Egemin Automation is een multi-nationale onderneming die oplossingen levert voor geautomatiseerde processen in de interne logistiek, infrastructuur, life sciences industrie en last but not least in de Procesindustrie. Met een omzet van meer dan 100 MEUR op jaarbasis behoort Egemin Automation tot de toonaagevende bedrijven op dit gebied.

In het engineeren, bouwen en onderhouden van onze oplossingen zijn wij al ruim 7 jaar geleden tegen het fenomeen van beveiliging van informatie in productie-omgevingen aangelopen. Onder andere bij het installeren van remote support verbindingen. Al snel werd duidelijk dat de oplossingen die in de kantooromgeving volop beschikbaar zijn, niet altijd effectief zijn binnen een productie-omgeving.

Inmiddels zijn een ruime kennis, de nodige ervaring  én partnerships opgebouwd om onze klanten oplossingen te kunnen bieden die passende bescherming bieden. De oplossingen gaan daarbij verder dan alleen technologische oplossingen. Vaak zijn ook een aangepast gedrag en/of interne processen noodzakelijk.  Altijd blijft het primaire doel van de productie-omgeving, produceren, in het vizier!

 

Egemin Automation NV

Baarbeek 1

2070 Zwijndrecht

www.egemin.be

 

Arnoud den Hoedt

Tel: +32 3 641 13 67

Fax: +32 3 641 23 67

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

LSEC - Leaders In Security

 

 

 

LSEC - Leaders In Security vzw


LSEC is een Europese non-profit vereniging van informatiebeveiligingsspecialisten. Gevestigd in Vlaanderen sinds 2002, is LSEC actief in België, Nederland, Luxemburg en Engeland en met partners in Duitsland, Spanje en andere Europese landen. De vereniging heeft tot doel kennis te vergaren en te verspreiden over informatiebeveiliging en IT Security. Dat houdt in dat meer dan 130 leden-bedrijven en meer dan 3500 IT Security professionals op regelmatige basis hun kennis over het beveiligen van IT systemen uitwisselen. 
LSEC bereikt meer dan 25.000 individuele contacten in verschillende sectoren, maar vooral in de industrie, energie, financiële en dienstensectoren, ICT, gezondheidszorg (healthcare), overheid, verkoop en transport. 
LSEC organiseert meer dan 40 seminaries en evenementen per jaar, alleen of met partners, om samen bedrijven en personen die actief met it systemen werken beter te informeren over de zin, de noodzaak en de manier waarop it systemen beter beveiligd dienen te worden. 

LSEC brengt verschillende partners samen in industriële projecten, waaronder het Europees anti-botnet pilot project ACDC, dat specifiek op Europees niveau in 14 landen probeert botnet activiteiten te detecteren en door een reeks gezamenlijke acties met operatoren, overheid en industrie, ze samen aan te pakken. 
Een botnet gericht op een industriële toepassing kan niet alleen die toepassing onbruikbaar maken, maar eveneens schade berokkenen aan de systemen en de fysieke omgeving die eraan verbonden is.

Voor LSEC is de beveiliging van industriële automatisatie en industriële controlesystemen een kernactiviteit, waarbij de expertise van de beveiliging van it systemen voor data beheer wordt toegepast. Beveiliging van it voor proces controle en industriële automatisatie hinken grotendeels achterop omdat de meeste systemen de laatste jaren pas in een genetwerkte omgeving voorkomen. De uitgebreide expertise binnen LSEC wordt ten dienste gesteld van de industriële automatisatie.

LSEC Leaders In Security
Kasteelpark Arenberg 10

3001 Leuven
Phone: +32 16 32 85 41
Fax: +32 16 32 19 69
www.lsec.be

Contact:

Ulrich Seldeslachts, CEO                             

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 McAfee België

McAfee is het grootste bedrijf ter wereld dat speciaal is gericht op beveiligingstechnologie - een bedrijf dat onophoudelijk de moeilijkste beveiligingsuitdagingen tackelt om oplossingen te bieden die consumenten en bedrijven in staat stellen bekende en opkomende bedreigingen te bestrijden.

McAfee richt zich naar het optimaliseren van beveiliging & compliance controles en het beheersen van operationeel beheer en kosten.

Voor meer informatie over de industriële oplossingen van McAfee : http://www.mcafee.com/uk/industry/index.aspx

 

Contact McAfee

Andreas Mecky

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 

Phoenix Contact

 

 

Phoenix Contact België

Phoenix Contact is, sinds de oprichting van het bedrijf in 1923, een wereldwijd begrip op vlak van elektrische en elektronische aansluittechniek voor industriële toepassingen. Het Phoenix Concept is terug te vinden op diverse domeinen: pure aansluittechniek, interfacemodules, overspanningsbeveiliging en open automatiseringssystemen. Internationale patenten tonen duidelijk aan dat Phoenix Contact een belangrijke invloed heeft op de wereldmarkt van de industriële automatisering.

Ook Phoenix Contact België wil een belangrijke rol blijven spelen in de Phoenix filosofie en in haar internationale marktbenadering. Onze belangrijkste doelstelling is bijgevolg de talrijke innovatieve producten en systemen aan competitieve prijzen en met een begeleidende technische know-how op de markt te brengen.

 

PHOENIX CONTACT NV/SA

Minervastraat 10-12

1930 Zaventem-Keiberg II

België

Tel.: + 32 2 723 98 11

Fax: + 32 2 725 36 14

www.phoenixcontact.be

 

Contacts

Joris Huegaerts

Tel: +32 2 723 98 11

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Brecht Schamp

Tel : +31 316 59 17 20

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Siemens België

 

Siemens is een technologische topspeler die kan bogen op meer dan 160 jaar geschiedenis. Vandaag realiseert de groep – met 360.000 medewerkers verspreid over 190 landen – een jaaromzet van € 73,5 miljard.

 

In België en Luxemburg telt Siemens bijna 1.800 medewerkers, samen goed voor een omzet van zowat  € 1 miljard. De groep legt zich toe op vier toekomstgerichte Sectoren: Industry, Infrastructure & Cities, Energy en Healthcare.

 

 

 

 

Siemens N.V.

 

Marie Curiesquare 30

 

1070 Brussel

 

T02 536 95 39

 

F02 536 95 24

 

Contact:

 

Yves van Dorpe

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Login Form