Siemens België

Siemens is een technologische topspeler die kan bogen op meer dan 160 jaar geschiedenis. Vandaag realiseert de groep – met 360.000 medewerkers verspreid over 190 landen – een jaaromzet van € 73,5 miljard.

Read more: Siemens België

McAfee België

McAfee is het grootste bedrijf ter wereld dat speciaal is gericht op beveiligingstechnologie - een bedrijf dat onophoudelijk de moeilijkste beveiligingsuitdagingen tackelt om oplossingen te bieden die consumenten en bedrijven in staat stellen bekende en opkomende bedreigingen te bestrijden.

Read more: McAfee België

Egemin Automation

Egemin Automation is een multi-nationale onderneming die oplossingen levert voor geautomatiseerde processen in de interne logistiek, infrastructuur, life sciences industrie en last but not least in de Procesindustrie. Met een omzet van meer dan 100 MEUR op jaarbasis behoort Egemin Automation tot de toonaagevende bedrijven op dit gebied.

Read more: Egemin Automation

Phoenix Contact België

Phoenix Contact is, sinds de oprichting van het bedrijf in 1923, een wereldwijd begrip op vlak van elektrische en elektronische aansluittechniek voor industriële toepassingen. Het Phoenix Concept is terug te vinden op diverse domeinen: pure aansluittechniek, interfacemodules, overspanningsbeveiliging en open automatiseringssystemen.

Read more: Phoenix Contact België

Login Form