Egemin Automation is een multi-nationale onderneming die oplossingen levert voor geautomatiseerde processen in de interne logistiek, infrastructuur, life sciences industrie en last but not least in de Procesindustrie. Met een omzet van meer dan 100 MEUR op jaarbasis behoort Egemin Automation tot de toonaagevende bedrijven op dit gebied.

In het engineeren, bouwen en onderhouden van onze oplossingen zijn wij al ruim 7 jaar geleden tegen het fenomeen van beveiliging van informatie in productie-omgevingen aangelopen. Onder andere bij het installeren van remote support verbindingen. Al snel werd duidelijk dat de oplossingen die in de kantooromgeving volop beschikbaar zijn, niet altijd effectief zijn binnen een productie-omgeving.

Inmiddels zijn een ruime kennis, de nodige ervaring  én partnerships opgebouwd om onze klanten oplossingen te kunnen bieden die passende bescherming bieden. De oplossingen gaan daarbij verder dan alleen technologische oplossingen. Vaak zijn ook een aangepast gedrag en/of interne processen noodzakelijk.  Altijd blijft het primaire doel van de productie-omgeving, produceren, in het vizier!

egemin logo LR

Egemin Automation NV

Baarbeek 1

2070 Zwijndrecht

www.egemin.be

Contact

Arnoud den Hoedt

Tel: +32 3 641 13 67

Fax: +32 3 641 23 67

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Login Form